Ex-manager: Sylvie van der Vaart heeft hele scheidingsverhaal in scene gezet!

Spiros Chalos, de voormalig manager van Sylvie van der Vaart, denkt dat Sylvie het hele scheidingsverhaal, inclusief DE KLAP, in scene heeft gezet!

Spiros Chalos, de ex manager van Sylvie van der Vaart vermoedt dat zijn voormalig clienten, die hij van havert tot gort kent, een spel speelt. ‘Je gaat bijna denken dat alles in scène is gezet, omdat Sylvie zo’n controlfreak is. Zij komt hier weer beter uit. Eerst was ze de borstkanker-overlevende en nu een letterlijk geslagen vrouw. De Duitsers
zullen haar daarom op handen gaan dragen. Het beeld van Sylvie is in deze situatie wederom positief,’ opent hij zijn hart in Revu.

Ook artiestenmanger Sydney Brandeis, die Sylvie ook lange tijd van nabij meemaakte, vermoedt opzet. ‘Het is opmerkelijk dat het hele verhaal binnen een etmaal op straat lag, maar dat er nergens echt belastend materiaal te zien is. Dit a1les werkt in haar voordeel. Dit is weer de Sylvie die haar eigen imago regisseert en er niet slechter op wordt.’

Volgens voormalig manager Spiros is Sylvie er altijd duidelijk over geweest dat zij eeen voetballer aan de haak wilde slaan. Hij zegt: Een voetballer aan de haak slaan, was echt haar doel. En dat ze zegt dat ze altijd dacht dat Rafael een boekhouder was: onzin!’

Feit is dat Sylvie in haar liefdesleven een opmerkelijke voorkeur voor voetballers heeft.

Sylvies voetbalcarrière start met een nietszeggende voetballer van Haarlem, vervolgens stapt ze over op Maarten Atmodikoro van haar plaatselijke NAC Breda, maar toen zijn contract niet werd verlengd, werd het tijd voor een topclub.

In 2011 in Amsterdam aangekomen stond Zlatan lbrahimovic al klaar om Sylvie, volgens Amsterdamse tongen, een ‘flinke poets’te geven. In zijn vorig jaar zomer verschenen biografie heeft Ibrahimović toegegeven dat hij Sylvie kort een paar waren. Bij Ajax slaat ze vervolgens toenmalig talent Rafael van der Vaart aan de haak met wie ze in 2003 trouwt en tien jaar later scheidt.

De affaire met Ibrahimovic zou overigens de reden zijn van de voortdurende vete tussen Zlatan en Rafael bij Ajax en niet het lullige op-de-voet-staan-incident tijdens de interland Nederland-Zweden.© 2024 - Alle rechten voorbehouden
- Privacy policy