Moeder Ruben en Julian: ‘Oké Jeroen, je hebt gewonnen’

“Oké Jeroen, je hebt gewonnen.” Deze woorden van verslagenheid schreef moeder Iris van der Schuit zondagmiddag op haar Facebookpagina, nadat ze door de politie was geïnformeerd dat in het Utrechtse Cothen twee lichaampjes waren gevonden.

Op dat moment was nog niet officieel bevestigd dat het om Ruben (9) en Julian (7) ging. Hoewel Van der Schuit de tekst korte tijd later van de pagina verwijderde, zegt de tekst veel over de jarenlange strijd tussen de ouders om de kinderen Ruben en Julian die op de meest gruwelijke manier door de vader beëindigd.

Zondagmiddag vond een vader in het bijzijn van zijn zoontje, terwijl ze samen op kikkerdril visten, een van de lichamen.

Uren later, ’s avonds om elf uur, volgde de bevestiging dat het om Ruben en Julian ging. Ze lagen in een afwateringsbuis in een sloot, bij een afgelegen landweggetje in het Utrechtse dorpje Cothen.© 2024 - Alle rechten voorbehouden
- Privacy policy