rijschool

Rijschool Kooiman, mijn ervaring

Ben jij op zoek naar een goede rijschool in de omgeving van Amersfoort? Dan moet je zeker eens op de website van rijschool Kooiman (www.rijschoolkooiman.nl) kijken. Ik heb met heel veel plezier bij hen gelest en snel mijn rijbewijs gehaald. Ik kan deze rijschool dus zeker aanbevelen.

Proefles

Van vrienden hoorde ik positieve verhalen over deze rijschool, maar ik wilde het natuurlijk zelf ervaren. Daarom heb ik een proefles aangevraagd. Ik kon deze proefles al vrij snel doen, dat was erg fijn. Vanaf het eerste moment dat ik in de lesauto stapte, voelde het goed. Ik was dus enthousiast en heb gelijk aangegeven dat ik wilde gaan lessen bij hen.

Kosten

Tijdens de proefles kon de instructeur een inschatting maken over hoeveel rijlessen ik waarschijnlijk nodig zou hebben. Dit was erg fijn, want zo kon ik heel makkelijk kiezen voor het lespakket wat bij mij paste. Ik had natuurlijk ook voor losse lessen kunnen kiezen, maar dan was ik veel duurder uit geweest. En eerlijk is eerlijk, de instructeur had een goede inschatting gemaakt, want toen ik af mocht rijden waren mijn lessen exact op. Op www.rijschoolkooiman.nl kan je de verschillende lespakketten bekijken. Er is vast en zeker ook een lespakket beschikbaar wat bij jou past.

Lessen

Ik heb de rijlessen als erg leuk en leerzaam ervaren. Elke week keek ik weer uit naar mijn rijles. De instructeurs zijn goed opgeleid en wisten daarom heel goed hoe zij alles uit moesten leggen aan mij. Meestal had ik dezelfde instructeur, maar als ik een keer een andere instructeur had, vond ik dat ook geen probleem. Alle instructeurs zijn erg goed en gezellig. We hebben natuurlijk vooral heel serieus gereden, want ik zat in de lesauto om te leren rijden, maar er was zeker ook tijd voor een gezellig praatje en we hebben ook regelmatig erg gelachen. Het waren leuke en leerzame lessen. Ik vond het elke keer weer jammer als de les voorbij was.

Examen

Na een tijdje gaf de instructeur aan dat mijn rijexamen aangevraagd kon gaan worden. Ik vond dit in eerste instantie wel erg spannend, want ik vroeg mezelf echt af of ik wel echt klaar was voor het examen. Maar de instructeur was hier wel van overtuigd, dus daar vertrouwde ik op. Op de dag van het examen hebben wij nog een laatste rijles gedaan, zodat ik een soort van “in kon rijden”, dit vond ik zelf erg prettig. De instructeur gaf nog aan dat ik er echt klaar voor was en dat het vast en zeker goed zou komen. Dit gaf mij echt zelfvertrouwen. Dus toen ik met de examinator naar de auto liep, was ik wel zenuwachtig, maar toch had ik er vertrouwen in. En dit bleek terecht, want het ritje ging erg goed. Toen wij terug kwamen, zei de examinator vrijwel direct dat ik geslaagd was. Ik was super blij, want ik was gelijk de eerste keer geslaagd! Geweldig toch?!

Ik wens iedereen heel veel succes en plezier met lessen bij rijschool Kooiman.© 2024 - Alle rechten voorbehouden
- Privacy policy