Caruso pak

Caruso: Het beste pak voor naar kantoor!

Voor mijn baan moet ik er altijd tiptop uitzien en daarom shop ik graag bij Pauw.com. Mijn laatste aankoop bij deze winkel is een mooi pak van Caruso. Dit merk is namelijk absoluut een van mijn favoriete adresjes wanneer ik weer iets nieuws nodig heb in mijn kledingkast. Deze keer ben ik voor de Birdseye Suit gegaan in het zwart, want ik draag bijna altijd zwart naar mijn werk.

De Caruso Birdseye Suit is echt een topaankoop, want dit prachtige pak staat erg goed bij de rest van mijn werkkleding. Dit vind ik een pluspunt, want ik houd ervan om te mixen en matchen en er elke dag weer net iets anders uit te zien. Caruso heeft altijd een elegante en klassieke stijl met een moderne twist en dit spreekt mij heel erg aan. Voor mijn werk moet ik me altijd heel representatief kleden, dus ik kan niet teveel afwijken van de geldende kledingvoorschriften. Echter kan ik me met Caruso toch nog eigentijds kleden en heb ik door de jaren heen mijn eigen stijl gevonden. Mijn nieuwe Birdseye Suit was dan natuurlijk ook niet mijn eerste Caruso aankoop! Ik ben echt fan van de jasjes en pantalons van dit merk en deze combineer ik bijvoorbeeld met kleurrijke overhemden en dan kleedt een goed Caruso pak de boel mooi af zodat ik er toch nog netjes uit blijf zien.

Naast het mooie design ben ik ook echt fan van de kwaliteit. De kleding wordt in Italië gemaakt, dus je krijgt veel waar voor je geld. Het Italiaans vakmanschap staat namelijk bekend als een van de beste in de kledingindustrie. Mijn nieuwe Caruso blazer en pantalon zijn dan ook weer van deze kwaliteit gemaakt en eigenlijk ben ik niets anders gewend meer. De Birdseye Suit is gemaakt van S130 wol, dus dat betekent dat de stof lekker zacht en comfortabel is. Het is gewoven in het zogenoemde “Birdseye”-patroon, vandaar ook de naam van dit pak. Als je dus van dichtbij kijkt, dan zie je dit patroontje wat duidelijker en ik vind deze kleine details echt geweldig!

De pasvorm van de Birdseye Suit is trouwens echt mooi. De blazer en de broek hebben allebei een “slim fit” model, dus het kleedt goed af en maakt me een stuk slanker. Normaal moet ik mijn pakken altijd een beetje laten vermaken om het mooi passend te maken, maar dat hoeft bij Caruso eigenlijk nooit. De blazers en pantalons passen namelijk altijd vanaf het begin al perfect, dus wat mij betreft is deze Birdseye Suit echt een hele goede aankoop!© 2023 - Alle rechten voorbehouden
- Privacy policy