rijlessen

Rijles op maat bij rijschool Wildenberg

Bij rijschool Wildenberg volg je in vier stappen de Rijopleiding. De rijschool maakt gebruik van structurele stappen in de opleiding. Hierdoor is het slagingspercentage hoger. Dit maakt een Rijopleiding bij Wildenberg een kwalitatief beter opleiding. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van geavanceerde Technieken, zoals de virtual Reality Driver. Dit maakt het rijden niet alleen leuker, maar ook veel beter. Door middel van virtual reality leer je kennismaken met verschillende verkeerssituaties. Daarnaast passen de instructeurs zich aan verschillende situaties aan. Misschien ben je wel een angstige leerling of misschien wel een hele snelle. Voor elke soort leerling zijn de instructeurs bereid om zich aan te passen zodat iedereen les op maat krijgt.

Verschillende soorten rijbewijzen

Wildenberg biedt een breed scala aan lessen voor rijbewijzen. Zo heb je het rijbewijs voor de auto, motor, aanhanger en een plus les. Naast de praktijklessen voor deze rijbewijzen, zijn er verschillende theorielessen die je kunt volgen. Deze kun je volgen door middel van een zelfstudie met de boeken die je thuis krijgt of deelnemen aan klassikale lessen om de theorie nog sneller onder de knie te krijgen. Door te kiezen voor verschillende lespakketten ben je nog goedkoper uit dan wanneer de lessen los neemt. Bij Wildenberg profiteer je van virtual reality lessen. Deze worden Driver lessen genoemd. Door ervoor te kiezen om deze Driver methode lessen toe te voegen aan de bestaande pakketten, is het makkelijker om verschillende verkeerssituaties te oefenen. Zo krijg je bijvoorbeeld gevaarherkenning eerder onder de knie. De virtual reality lessen hebben ook als voordeel dat je minder praktijklessen nodig hebt. De Driver methode heeft bewezen dat het een goede aanvulling is op de reguliere praktijklessen zoals die worden uitgevoerd. Daarnaast zorgt de structuur van de lessen er ook voor dat het mogelijk is om je rijbewijs eerder te behalen. In module een word je getoetst door je eigen instructeur. Module twee wordt afgelegd met een andere instructeur. Module drie staat voor een tussentijdse toets en module vier wordt afgenomen op het CBR-terrein en betreft het examen. Door op deze manier het stappenplan te volgen, ben je goed voorbereid om zelf de weg op te kunnen. Als je een keer een rijexamen hebt afgenomen bij een ander waarvoor je bent gezakt, kan Wildenberg je op weg helpen. Door middel van een second opinion les, schat de instructeur in gedurende 90 minuten hoe het staat met je niveau van rijden. Door middel van advies te geven, kun je daarna alsnog een examen afleggen volgens de technieken van Wildenberg, mits deze techniek kun je bevallen.

Mijn review over Wildenberg

Als iemand die net bij een ander bedrijf was gezakt voor het examen, ben ik op zoek gegaan naar andere rijschool. Na lang zoeken kwam ik uit bij Wildenberg. De virtual reality mogelijkheden spraken mij aan en ik had besloten om aanvullende lessen te volgen bij Wildenberg. Mijn instructeur was vriendelijk en duidelijk in zijn communicatie. Hij heeft me echt geholpen om mijn onzekerheden na het zakken voor mijn eerder examen weg te nemen. Ik had een aantal aanvullende lessen genomen en ik ben toen het examen opnieuw aangegaan. Doordat ik nu te maken had met een andere methode van leren, kwam ik deze keer wel in een keer door mijn examen heen en heb ik mijn examen behaald.© 2024 - Alle rechten voorbehouden
- Privacy policy