Huis kopen Duitsland

Geïnteresseerd in koophuizen in Noordoost-Nederland en/of Duitsland?

Je eerste of een andere woning kopen is iets waar de gemiddelde Nederlander meer dan één nacht over slaapt. Als er iets is dat je niet wilt, is het de verkeerde beslissing maken. Woningkoop is een fikse investering en daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Net als iedereen wil elke woningkoper een huis dat groot en ruim is, maar ook vrij is van mankementen en een woning die binnen het persoonlijke bestedingsbudget valt. Om die redenen is het belangrijk een goede makelaar in te schakelen om de aankoop in goede banen te leiden en het onderste uit de kan te halen. Wanneer je een woning zoekt in Noordoost-Nederland, specifiek in het zuidoosten van Drenthe rond Emmen, Klazienaveen, Erica en in de Duitse grensregio bij Emmen, kun je het beste aankloppen bij Oostmakelaardij.nl. Oostmakelaardij is een ervaren en betrouwbare makelaar die in de genoemde regio thuis is en een groot woningaanbod te bieden heeft. Dus wil je naar Drenthe verhuizen of naar het grensgebied met Duitsland, dan zit je goed via de professionele bemiddeling van Oostmakelaardij.nl. Een huis kopen in Duitsland was nog nooit zo makkelijk.

In het grensgebied met Duitsland bieden we veel voordelige woningen aan

Als makelaar onderscheiden we ons onder meer door ons aanbod aan ruime, goed onderhouden en voordelig geprijsde Duitse woningen. Voor Nederlanders die dicht bij de grens met Duitsland wonen is een stekje in Duitsland kopen erg aantrekkelijk. Dit geldt alleen al vanwege de gunstige prijzen op de Duitse huizenmarkt. Duits vastgoed en grondpercelen zijn minder schaars dan in Nederland en mede daarom tientallen procenten goedkoper in vergelijking met Nederlands vastgoed. Voordelig is natuurlijk verder dat huizen in Duitsland vaak een groter woonoppervlakte hebben in Nederland, veelal vrijstaand zijn met een flinke hoeveelheid grond erbij en, ook niet onbelangrijk, goed geïsoleerd zijn. En zo zijn er nog wel meer redenen om in Duitsland te gaan wonen en (eventueel) werken. Vanwege de lagere belastingheffingen in Duitsland zijn voedingsmiddelen en producten als kleding, apparatuur, meubels, et cetera, aanzienlijk minder prijzig dan hier in Nederland. Combineer dat met de keurige gemiddelde Duitse lonen en het plaatje is rond: bij onze oosterburen is het leven minder duur dan in ons koude kikkerlandje.

Drenthe: kies ook voor drentenieren in een prachtige provincie

Maar ook voor woningen in en rond Emmen, Erica en Klazienaveen gelden veel voordelen die je ook op de Duitse huizenmarkt vindt en staat Oostmakelaardij.nl met een groot aanbod voor je klaar! Vergeleken met andere regio’s in ons land is Drenthe een voordelige, rustige en zeker ook een prachtige plek om neer te strijken. Niet voor niets kiest een groeiend aantal medelanders ervoor om, na het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, te verhuizen naar het mooie Zuidoost-Drenthe. Een plek met alle voorzieningen die je nodig hebt (de gemeente Emmen telt ruim 100.000 inwoner en is een gezellige winkelstad), maar ook met prachtige natuurgebieden zoals de Hondsrug en uitgestrekte weilanden. Ga gauw naar de website van Oostmakelaardij en bekijk welke woningen wij beschikbaar hebben!© 2024 - Alle rechten voorbehouden
- Privacy policy