youtube converter

YouTube Converter & Downloader

Soms kom je op YouTube of Facebook wel eens een filmpje tegen die je erg graag zou willen opslaan om later terug te kunnen kijken, zonder dat je dit via YouTube of Facebook hoeft te doen. Helaas is dit via YouTube en Facebook zelf niet mogelijk. Dit is wel mogelijk via de YouTube Converter Downloadbaas.

Hoe werkt YouTube Downloader downloadbaas en welke websites worden ondersteund?

Het downloaden van video’s en audio via downloadbaas werkt erg gemakkelijk. Allereerst zoek je een filmpje of audiobestand om te downloaden. Daarna zoek je de url van dit video- of audiobestand. De url staat meestal in de zoekbalk. Deze url moet je kopiëren. Ga dan naar YouTube Downloader Downloadbaas. Plak dan de url op de website en klik op converteren (de oranje knop). Hierna krijg je een overzicht met verschillende opties om je video- of audiobestand naar te converteren. Daarnaast kun je je video- of audiobestand delen via social media. Kies je gewenste optie en je video- of audiobestand wordt automatisch gedownload.

Hier een overzicht van de belangrijkste websites die door downloadbaas ondersteund worden en waar je dus video/audio bestanden van kunt downloaden:

 • Youtube
 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • IMDB
 • Vimeo
 • Dailymotion
 • Tumblr
 • TikTok
 • Soundcloud
 • Ted

Waarom YouTube Converter gebruiken?

Het converteren van video’s en audio is erg handig en kun je voor vele doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld als je een muzieknummer wilt luisteren die alleen op YouTube te vinden is. Om dat nummer via YouTube te kunnen luisteren heb je een internetverbinding nodig. Als je deze zonder internetverbinding wilt beluisteren kun je het nummer downloaden via downloadbaas. Hierdoor kun je hem ook offline beluisteren. Hetzelfde geld voor video’s. Als je een video offline wilt bekijken (bijvoorbeeld in het vliegtuig) zul je deze eerst van te voren moeten downloaden via Downloadbaas.

Downloadbaas is een erg fijne website. De website is snel, makkelijk in gebruik en erg handig. Het is een echte no-nonsense website. Dit betekent dat gelijk duidelijk is hoe de website werkt en wat de bedoeling is. Ook zie je vaak erg veel reclame terugkomen op websites waarop je video’s kunt coverteren. Op Downloadbaas Heb je geen last van reclame. Hierdoor kun je nog sneller je video- of audiobestand converteren. Zo kun je er eerder plezier van hebben.© 2024 - Alle rechten voorbehouden
- Privacy policy