Diadora schoenen

Diadora; trendy & tijdloos

Wie op zoek is naar trendy en tijdloze sneakers, moet zeker de schoenen van Diadora eens bekijken. De schoenen zijn betaalbaar en hebben vaak een minimalistisch design waardoor ze bij iedere outfit te matchen zijn. In deze review ga ik mijn ervaring vertellen met het merk Diadora, de GAME hoge sneakers, benadruk ik alle specificaties en geef ik mijn eerste indruk over het product.

Over het merk Diadora

Wie het merk nog niet kent, moet deze zeker eens opzoeken. Diadora is een Italiaans sportkleding- en schoenenmerk en is opgericht in 1948. Pas in de jaren 80 werd Diadora een wereldmerk op het gebied van sportkleding en -schoenen. Het merk wordt vooral gebruikt voor sporten als voetbal, rugby, tennis en wielrennen. Diadora is helaas in het verleden in de problemen gekomen op financieel gebied en moest worden opgekocht door een nieuwe eigenaar. Gelukkig heeft deze nieuwe eigenaar verstand van mode en schoenen: het betreft de oprichter van Geox. Het merk bestaat dus al erg lang en zoals we gewend zijn van Italiaanse mode producten: de kwaliteit is top. Tegenwoordig is Diadora een geliefd merk voor verschillende sneakers, zowel voor mannen als vrouwen. De schoenen hebben een fris, tijdloos en trendy design en is geliefd door de grote menigte. Diadora is zeker bezig met een comeback en de reviews liegen er niet om.

Product: Diadora GAME hoge sneakers

Een nieuw seizoen breekt aan en dat vraagt om nieuwe schoenen. Omdat sneakers bij iedere outfit passen, besloot ik op zoek te gaan naar een nieuw paar. Via een webshop kwam ik in aanraking met het merk Diadora. Ik vond de designs van de sneakers erg leuk en besloot een product te zoeken dat bij mijn garderobe zou passen. Mijn oog viel op de Diadora GAME: dit zijn hoge, witte sneakers met een paar leuke extra’s zoals de bruine zool en de zwarte stiksels. Mede dankzij het design en de lage prijs besloot ik dit product een kans te geven. Een paar dagen geleden kwam mijn pakketje binnen en ontving ik de schoenen. Straks vertel ik meer over mijn eerste indruk. Kleine tip van de sluier: het zal een positieve review worden.

Specificaties

Voordat je schoenen besluit te kopen, is het handig om eerst de specificaties goed te bekijken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies wat je kunt verwachten. Voor de Diadora GAME hoge sneakers gelden de volgende specificaties:

 • Materiaal buitenlaag: hoogwaardig imitatieleer.
 • Materiaal voering en binnenzool: textiel.
 • Materiaal zool: kunststof.
 • Voeringdikte: zeer licht gevoerd.
 • Neus: rond.
 • Hakvorm: vlak.
 • Sluiting: vetersluiting.
 • Patroon: effen.
 • Details: cut-outs.

Een opvallend detail wat zeker bij de specificaties zou moeten staan: deze schoenen vallen klein uit. Bestel dus een grotere maat om er zeker van te zijn dat deze sneakers jou zullen passen.

Eerste indruk

Ik besloot mijn pakketje te openen en was gelijk weg van mijn nieuwe sneakers. De Diadora GAME hoge sneakers hebben een goede kwaliteit en dat is meteen te zien. Natuurlijk gaat het om imitatieleer, dat is ook te merken aan de lage prijs. Toch is het imitatieleer van hoogwaardige kwaliteit en lijken de schoenen wel te schijnen in de zon. De zwarte details en de bruine zool geven de witte schoen net iets extra’s. De sneakers zijn goed te combineren met een spijkerbroek, maar zullen ook leuk staan onder een jurk of rokje. Verder zitten de GAME sneakers heerlijk: zodra je de juiste maat hebt gekozen, zul je merken dat de schoenen comfortabel zitten en goed aansluiten. Ook zijn de schoenen vrij warm, wat erg fijn is in het najaar.

Alle voordelen op een rijtje

Mijn ervaring met Diadora is dus erg positief. De GAME hoge sneakers zal ik dit najaar vaak dragen. Diadora is een echte aanrader voor wie op zoek is naar mooie, tijdloze sneakers van een goede kwaliteit. Toch niet overtuigd? Misschien wel na dit rijtje met voordelen:

 • Diadora is een Italiaans merk en staat bekend om haar goede kwaliteit.
 • De GAME hoge sneakers hebben een mooi, tijdloos uiterlijk.
 • De GAME hoge sneakers zitten erg comfortabel en zijn goed te combineren.
 • Deze sneakers scoor je al voor slechts 59,95 euro!


© 2023 - Alle rechten voorbehouden
- Privacy policy