Trampoline Virtufit

Virtufit trampolines

Trampolines veroorzaken vele verwondingen per jaar en veel mensen komen zelfs op de eerste hulp terecht  door het trampolinespringen. Een groot aantal van deze mensen zijn kinderen onder de 16 jaar. In de meeste gevallen gebeurd dit omdat trampolines een slechte kwaliteit hebben en er goedkoop materiaal wordt gebruikt. Het is belangrijk om goed onderzoek ui te voeren voordat je een trampoline aanschaft. Wat is nou een goede trampoline?, zal jij je afvragen. Wij laten je zien waar waarom Virtufit trampolines onder andere worden gezien als de Volvo van de trampoline!

Virtufit trampolines zijn op dit moment zeer populair en groeien razendsnel, dit komt voornamelijk omdat kwaliteit en veiligheid op nummer 1 staan bij Virtufit! Je kunt als ouder rustig even naar de wc gaan of je andere huishoudelijke taken uitvoeren zonder op te kijken. De trampolines van Virtufit voldoen aan de meeste eisen en worden daarom als een ‘volmaakt’ product gezien. Wij geven hieronder aan wat de voordelen zijn van een Virtufit trampoline.

Virtufit trampolines hebben roestvrij stalen veren, wat ervoor zorgt dat de veren zowel de winter en zomer niet zullen beschadigen door barre weersomstandigheden of extreme weer. De frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal d.m.v. een beschermende laag, dit zal ervoor zorgen dat het roest en krasbestendig is. Je zal je geen staal of metaal vinden op bij het springgedeelte, wat voor ongelukken kan veroorzaken De materiaal van de springmat is van polypropyleen. Het zorgt ervoor dat de springmat niet zal beschadigen door UV-stralen, dit is belangrijk aangezien je andere het mat na één jaar weer zal moeten vervangen. Bovendien zijn de trampolines allemaal inclusief een extra trap om er makkelijk op- en af te kunnen en je krijgt er ook nog een gratis veiligheidsnet bij mét een ritssluiting, waar je normaal al snel flink bedrag voor kwijt bent.

Trampolines zijn vaak moeilijk te verplaatsen, maar daar heeft Virtufit aan gedacht. De onderdelen zijn makkelijk in- en uit elkaar te halen om zo je trampoline op te bergen of te verplaatsen. Er zijn verschillende trampolines vormen beschikbaar, namelijk een ovale, ronde en een vierkant, dus voor ieder wat wils! De Virtufit trampolines zijn allemaal volgens Europese richtlijnen gekeurd en voldoen aan de testcriteria EN71-1, EN71-2 EN71-3 en EN71-14. Virtufit heeft een groot aanbod trampolines, dus voor ieder leeftijd is er een speciale maat beschikbaar.

Is het iets voor jou? Virtufit trampolines zijn het beste voor voor veiligheid bewuste ouders die willen investeren in een kwalitatieve trampoline die speciaal ontworpen is om veilig én langdurig te kunnen springen.© 2024 - Alle rechten voorbehouden
- Privacy policy