Golden Goose

Mijn ervaring met Golden Goose

Nieuwe schoenen

Een half jaar geleden heb ik mezelf eens goed verwend. Het was mijn verjaardag en normaal durf ik nooit veel geld besteden aan kleding voor mezelf. Maar met wat aanmoediging van mijn vriendinnen heb ik dan toch de stap gezet om sneakers te kopen van Golden Goose. Ik werd meteen aangetrokken tot de unieke stijl van de sneakers. Ze hebben erg leuke motiefjes en hebben al wat vlekken en strepen erop staan. Ideaal, want ik koop ook altijd jeansbroeken met een ‘al gedragen’ stijl. Ik heb de sneakers online besteld en was enorm blij toen ze werden geleverd.

Elke cent waard!

Deze sneakers kun je het hele jaar door dragen. Of het nu warm of koud is buiten, de schoenen zijn altijd trendy en door het goede isolerende materiaal had ik nooit koude voeten. Als je zo’n vierhonderd euro aan sneakers spendeert, dan kun je best kiezen voor een paar dat je in elke situatie kunt dragen. Wat mij betreft zijn de sneakers van Golden Goose dus zeker elke cent waard! Het is de eerste keer dat ik schoenen koop van dit merk en mijn oog is gevallen op de witte super-star sneakers met blauwe ster en glitterende hielen. Gekke en wilde kleuren zijn niet mijn ding maar deze witte modellen zijn helemaal mijn stijl. Of ik nu een witte of zwarte jeans draag, een rokje of een korte broek, de sneakers passen steeds bij de rest van mijn outfit.

Comfortabel

Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van het materiaal. De sneakers zitten erg comfortabel. Andere schoenen moet ik vaak enkele dagen dragen voordat het model zich aanpast aan mijn voeten. Dit was niet het geval bij die van Golden Goose. Ik heb een erg drukke baan en ben steeds onderweg van klant naar klant. Normaal heb ik tegen het eind van de dag pijnlijke voeten, maar dit is niet langer het geval. Zelfs wanneer ik grote wandelingen maak met de honden in het park, heb ik geen last van blaren of andere kwalen. Ik kan deze sneakers dus aanraden aan iedereen met een drukke baan of aan fanatieke wandelaars.

Sokken

Vriendinnen van me zijn inmiddels ook van plan om deze sneakers te kopen. Ze vragen met vaak welke sokken je best draagt in deze schoenen. Het leuke is dat je helemaal geen sokken hoeft te dragen als je dat niet wil. Zelfs met blote voeten zijn de schoenen erg comfortabel. Ik heb nog nooit last gehad van zweetvoeten. Ik denk dus dat het materiaal bijzonder luchtdoorlatend is zodat je je steeds goed voelt ook bij warme temperaturen of bij veelvuldig gebruik.

Onderhoud

De schoenen hebben ook niet zoveel onderhoud nodig. Golden Goose geeft alle sneakers een ‘gedragen’ uiterlijk waardoor je niet met schoenpoets of andere producten moet werken om alles er tiptop te laten uitzien. Je hoeft dus ook niet bang te zijn om de schoenen te dragen wanneer het regent of wanneer er sneeuw of modder ligt. De schoenen kunnen best wat vuiligheid verdragen, ze verliezen hun originele uiterlijk niet! Hoe langer je ze draagt, hoe meer ze zich aanpassen aan je voeten. Dit alles geeft de schoenen na verloop van tijd een uniek uiterlijk, wat ze nog schattiger maakt.

De juiste keuze

Ik ontving de maat die ik had gevraagd, schoenmaat 38, en ze zitten als gegoten. Soms zijn merken nogal ruim met hun maten, waardoor je veel te grote of kleine schoenen ontvangt. Golden Goose geeft gewoon de maat waar je om vraagt, waardoor je niet steeds je nieuwe schoenen terug naar de webshop moet sturen. Ik hoop dat het duidelijk is dat ik heel tevreden ben van deze sneakers. Ik heb geen spijt dat ik deze stap heb gezet en zal sowieso nog andere producten van het merk aankopen!© 2024 - Alle rechten voorbehouden
- Privacy policy